Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två hjärtan dansar

 

Så andades hon
andetaget kröp längs hans luftstrupe
passerade hans lunga och
smög försiktigt ut över hans mjuka läppar
som precis kysst hennes läppar
varligt och ömt

Varje andetag ledde till kapitulation
en ökande puls
och deras hjärtan expanderade
i den flödande rymden
tills de försiktigt berörde varandra
i kärlekens onämnbara vals




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-09 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP