Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt

 

I den sorg som vibrerar 

möter min kvinnlighet

din manlighet.

Ditt språk 

talar tydligt,

men jag är döv.

Ord och förståelse

som inte känner varandra

får mina tårar att gråta.

Och vårt gemensamma hjärta

sprängs sakta sönder

till sårande fragment.

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-21 21:54



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Titel som väl speglar texten. Känslan. Tårar att gråta...mitt i prick. Kram.
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP