Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I själens lagun

 

En drake fäller tårar

faller långsamt längs bergets våldsamma struktur

skapar raviner på sin färd

river upp spetsiga kanter

bland klippors mäktiga stillhet

kyliga strömmar fryser omgivningen till is

flödar i smärtsam tystnad

klarseende droppar gnistrar i solens ljus

svärtar sanden på sin väg

faller, faller, faller

samlas stilla vid dina fötter

och kylan kysser din själ

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-20 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mäktiga tårar jag aldrig visste fanns.
2020-04-19

  axveronika
Så stark o vacker i sin bild
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP