Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligen raderad

 

Bedövad kropp

tomt minne

utan tankar

fylld av frågor

fundersam

glömmer jag

om vi existerat




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-28 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP