Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så går dag mot afton

 

 

med ordens portfölj
tätt intill
stegen syftande
utan stavningskontroll


värken i stukad lärdom
men helheten intakt
för djupare resor


nu närmre avoghetens kammare
åter en dag i livets bibliotek


fortkörningsbot obetald i lådan
runt dagen en gumisnodd
uttänjd men pålitlig


så går dag mot afton




Fri vers av kath
Läst 205 gånger
Publicerad 2005-10-17 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath