Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i mörkrets tid

 

Vandrar i minnen med tankfulla steg

kall om händer och huvud

tänder ljus för dem jag älskar

 

Ett ljus lyser i mörkret

varm brinnande låga

lyser för dem som lämnat mig

 

Ljuset leder själarnas väg

när de för ett ögonblick nalkas

kysser kind med svala vindar

 

Går i tystnad på kalla stigar

där kroppar vilar i stillhet

våra hjärtan älskar än

 

ljusen brinner för oss




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 21:35



Bookmark and Share


  PPQ
perfekt, den tar jag med mig då jag ger mig av för att tända ljus i kväll
2009-10-31

  Michaela Dutius
En underbar allhelgonadikt
2009-10-31

    Annika J
Insiktsfull dikt om sorg och kärlek. Inte slutar man älska därför att någon dör. Och visst fryser man alltid på kyrkogårdar!
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP