Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa

Bara mjuka tankar
ger jag dig i smyg
nu när mörkret fallit
över oss
 
Bara skira drömmar
våder av sagotyg
och på himlen lyser
stjärnebloss

Bara lugna sånger
nynnar jag för dig
när du sover här hos mig
inatt

Bara mjuka tankar
drömmar av sagotyg
och vaggsång nynnas dig
min skatt.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-01 08:30



Bookmark and Share


    papillon
Mmmm - är det någon som säger emot mig när jag påstår att vaggvisan - den är människosläktets allra första sång?
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP