Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinddrivet

Sibirien kryper in under kappan
tundran lägger sig runt axlarna
knädjupt vadar vi i drivorna
spänner oss för färden över
isbelagda snötäckta gångbanor.

Ögonen tåras i vinden
pannan känns plåtskodd och stel
men en tändsticka till spändveden
väcker värmen inombords.

Vi stänger dörren
för stormen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 19:34



Bookmark and Share


  Myself
Hej
Ja idag ville man bara låsa in sig på kammaren,inte cykla i motvind!hoppas att du har det bra/Eva
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP