Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veknande rosors färg

 

 

veknande rosors färg
doften av sorg
kärlekens starka steg
motsatser i dagars liv


stunder av extas
i stulna rum
innanför, utanför
våra slutna ögons färg


när dagen följer ristade banor
på plats eller i en evighet


vad vet vi
men vi lever 
och kärlek är möjlig




Fri vers av kath
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-10-18 08:43



Bookmark and Share


  S.C.
Jag gillar verkligen hur du sticker ifrån i dina vackra upplägg. Du tvingar mig in i en känslosam bergochdalbana-roligt ord- men men bra gjort där!
2005-10-18

  Teresia Ridell
Hm...skapar många känslor, jag blir både sorgsen, glad o lite...
Svårt att kommentera men kan inte låta bli. Den säger mycket även fast jag tycker att den inte direkt flyter el rimmar på...men den ger så mycket mer...
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath