Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte


Idag ska jag
för min egen skull
göra
detta lilla
på min lista
av småsaker
som förändrar mitt liv


ikväll
för min egen skull
ska jag avstå
från skuld och skam
över de stora ting
jag inte gjort
för alla andra

imorgon
för min egen skull
ska jag fortsätta
beta av listan
av allt större ting
som befrämjar mitt liv

och ditt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnel André VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-04 11:55



Bookmark and Share


  Vind
Skuld och skambegreppen är nog den allra värsta genomsyrningen vi har från kristendomen.

Ett gott val och en bra text från dig.
2009-11-05

  Carola Zettergren
TACK för dessa vansinnigt kloka ord, mycket fint formulerat, det hjälper ingen att jag dukar under för min börda! Det är inte till nytta för någon!
2009-11-04

  korpfjäder
livskonst... att ta hand om sitt eget.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP