Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Treenigt hyckleri


Du kan allt och du vet allting
varför
ser du inte
hör du inget?

Du jesusar dig
med fraser
med miner
var är din barmhärtighet?

Din solidaritet
torgför du
slänger du i mitt ansikte
var är dina händer?




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-17 11:28



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Fint
2021-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Givetvis är det bara DU som är barmhärtig, inte sant?
2016-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Treenighetsläran är i sig ett hyckleri, ett falsarium och en efterhandskonstruktion.

2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP