Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristus, du visat vem Människan är



Kristus, du visat, vem Människan är.
Människa fullt ut du före mig gick.
Människa, på dig vilar tryggt min blick.
Kristus, du visar mig Guds avbild här.

Kristus, du gjort det svåraste av allt.
Människa, tvekan, ångest, tårar, svett.
Människa, i min nöd på dig jag sett.
Kristus, du lidit och älskat mångfalt.

Kristus, du som lyft av mig min svärta.
Människa, lär mig se dig här nära.
Människa, dig trohet vill jag svära.
Kristus, älskad av hela mitt hjärta.




Bunden vers av Gunnel André VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-24 14:38



Bookmark and Share


  aol
Underbart hoppfullt skaldat,
2015-10-24

  aol
Underbart hoppfullt skaldat,
2015-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Jesus har visat vem Gud är och att Han Själv är gud (Kol 2:9; 1 Tim 3:16).
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP