Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden


Orden
de som skaver mest
de osagda
 
Orden
begravda långt ner
längst in
 
Orden
innestängda för att inte skada andra
bränner sönder mig själv
 
Orden
jag trodde drunknat i glömskans hav
lever sitt eget liv i minnets explosion

Orden
jag skulle betalat dyrt för
om jag visat mitt ärliga jag

Orden
jag själv betalat högst pris för
de som kostat mig mitt ärliga jag
 




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-25 16:35



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
På modern svenska "moment 22".
2016-09-29

  me_we
Klassiskt "you are damned if you do and you are damned if you don't"
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP