Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palmsöndag

Där som det fladdrar en fjäril
läcker våren in genom ett hål
i plasten mellan luftlagren.

Där som det knoppas en maskros
smälte snön undan nyss och kröp
ner i mossfällen till daggmaskarna.

Där som det ligger grus på trottoaren
placeras en fot efter en annan
på en vårpromenad i solen.

Där som det kvittras i snåren
nynnas en liten låt.
Det är palmer på vägen
psalmer på vägen
och vår.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-02 13:20



Bookmark and Share


  Maria T
Jag såg en citronfjäril i dag
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP