Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång fredag

Det är en lång fredag
för alla kråkor som bygger sina bon
för alla duvor som kuttrar sig samman
för dem som vakar vid en sjuksäng
och för mig

Det är en lång fredag
och helgen är extra förlängd
för att vi ska sparka bort den sista snön
som legat för länge i diket
och plocka in snödroppar

Det är en lång fredag
som stjäl tid från nästa två dagar
så att de blir ovanligt korta
och släpper fram sommartiden
och ljumma dagar

Nu kommer våren.
Det är en lång fredag




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-02 13:21



Bookmark and Share


  Maria T
Härligt att få plocka in
snödroppar som blommar
där ute i snön
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP