Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll min hand

Håll min hand, där vi går på vägen
håll min hand, en liten stund
håll min hand, ska jag leda dig
och du kan ta dig en gående blund

Tröttheten och sorgen
vandrar tätt intill dig
håll min hand, så får du vila dig ett slag
 
Jag ser ljuset långt där framme
och jag leder gärna vägen-
jag har koll på allt idag

Håll min hand, här i skogen
håll min hand, om du vill
dina vänner sträcker ut en hand
och hjälper dig att gå.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP