Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sten i min hand

Dikten

slät
rund
mjuk
varm
en sten
i min hand
från en strand
~~~~~~~~~~
en glimt av sol
i vattenblänk
ett stänk
en bänk
en sten
i min

hand




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2009-11-04 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP