Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!En bra dag...

Det bröt fram ett ljus
mellan molnen
En stråle morgonsol
föll ner på min väg
Jag kände genast att detta
blir en bra dag




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-11-04 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP