Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
N.


galenskapen mitt gränsland.





du är fullkomligheten
jag aldrig berört
min enda längtan

du är frånvaron
den som skär genom kontinenter
och mina väggar så tysta


du är
fullkomligheten

och galenskapen
mitt gränsland















Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 936 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-04 23:06



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande för olika varan och människotyper, lite "kontrollerad galenskap" är nog nödvändig för att behålla förståndet !?
2010-02-24

    ej medlem längre
Gillar den starkt! :)
2009-11-24

  Ola Rydberg
Stark
och intressant poesi
2009-11-24

  Evigt Eko
Fint!
2009-11-24

  Dick Scott
Så vackert, denna dikt föder en längtan...

Dick Scott
2009-11-22

  Mr Lindemann VIP
Ja, jagf tror också på Jesus och hans fullkomlighet
I bästa falla kan denna texten misstänkas fö att vara begåvat
skriven
Det är bara och erönna din begåvning
du står åtalad till att skriva mer och bättre
2009-11-22

    ej medlem längre
Bra skrivet. Gillar den här dikten.
2009-11-22

  J P
"du är fullkomligheten
jag aldrig berört
min enda längtan"

Fullständigt genial början..
Tack
/J
2009-11-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Tove!

Sista stroferna är de jag minns mest: "du är
fullkomligheten

och galenskapen
mitt gränsland"

Hälsar vännen Fredrik
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP