Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker fortfarande



Jag vandrar outgrundliga vägar
Jag skördar aska ur min egen eld
och vägen jag vandrar
leder ingenstans

Jag sökte livet i mig själv men
Jag smakade bara bitterhetens tår
så jag slutade vandra
och glädjen den dog

Jag stod på toppen av ett berg
Jag skådade ut över min värld
men kastade allt till botten
i sorgernas kamp

Jag försöker att resa mig och
Jag söker fortfarande svar
för där inom mig finns
allt som jag fotfarande

. . . har kvar . . .










Fri vers av DanSan
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-06 23:41



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
efter ett års djup depression som facit kan jag säga att jag förstår precis vad du menar
mycket väl uttryckt detta att inte veta vart det leder
"slutade vandra och glädjen dog" där känner jag igen mig
och" kastade allt till botten i sorgernas kamp"
det är skönt att se och glädjas åt det som finns kvar
ibland mer än man anar under dunklets slöja
2009-11-16

  solomi
Din text är så vacker och så sorgsen att jag tappar andan. Lämnas har inga öppningar? Jo det att du fortfarande söker... sluta inte med det.
2009-11-09

  Maria T
Vännen, jag önskar dig mycket Ljus och Värme
i höstmörkret.
Vacker bild, fylld av sång och glädje
2009-11-07

  Carl O Andersson
Vist kan livet kännas mörkt och sorgset - Men kom då ihåg en sak Min Vän:
Det är när det är riktigt mörk, som Du bäst kan se stjärnorna.
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan