Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet väntar

Jag ska stå vid din kust i timmar
O, du mäktiga Atlant!
Jag ska låta dina salta vindar
blåsa mina tankar fria
och jag ska höra dina vågors slag
se skummet stänka och minnas
något som jag tror att jag glömt.
Jag ska gå därifrån ren och stark.
Jag vet att du finns där för evigt,
O, du mäktiga Atlant!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP