Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggdrömmar

Vän med min hud idag
och fingertoppar som rör sig
strax ovan ytan av mitt jag
väcker en otvetydig längtan

sand och sol och vågor
sova i lätt skugga
över en bok

drömma skuggdrömmar




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 387 gånger
Publicerad 2009-11-07 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP