Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ros i min mun

Din kyss och dina ord
medan du lade en röd ros
mellan mina läppar
-Ha det bra idag!
Vi ses ikväll, älskling.
Hur kunde jag annat än nicka
och le mellan tårar?

Nu gör jag nåt för dig
i gengäld, min älskade.
Du får din gamla plats tillbaka.
Skrivbordet vid fönstret.

 rosen var av tyg och skrivbordet
stod inte så bra under snedtaket
så nu flyttar jag tillbaka det,
förstå det den som kan




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-11-07 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP