Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en scen

Lång väg till berömmelse
stjärnor är svåra att nå.

På scenens golv blandas dammet
när mörker viker för dag
med saltet från svett och tårar
och flagnande ensamhet.

Ånger och vemod vaknar
i gryningens huvudvärk
där står du samman med hustrun
till en man som hette Lot.

En gång fanns en dröm om stjärnor
om strålkastarsken och glans
då tron på lyckan i världen
ännu fanns.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 23:09



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värd att läsa
nostalgiskt men också skrämmande
ska en sen som saltstod vid
hustrun till Lot glänsa i solen
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP