Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är tårar så vackra när de speglar smärta?

Du sa att du fick honom att gråta
Det hade han inte ens gjort på sin mammas begravning.
Jag svarade att de levande har en tendens att
beröra mer.





Fri vers av Novemberrus
Läst 1047 gånger och applåderad av 79 personer
Publicerad 2009-11-10 22:38



Bookmark and Share


    synestesi
Tagen av hur mycket sanning och känsla som kan strömma ur så få ord
2016-10-17

    ej medlem längre
Fullständigt lysande. Och en lockande och mycket vacker titel!
2013-01-12

  Blåbäret
bra svar...lite svindel över raderna...och jag applåderar
2012-11-03

  Annika Persson

en gång sa jag att jag skulle vilja
se honom gråta för att han skulle
visa att han har känslor, men inte
för mig.
2012-11-03

  Federico Romano
Tack för att du såg, mycket att se, din text gick in, läser mer..
2012-09-05

  Destino
Så få ord men så rätt.
2012-03-10

  Jean-Michel Orblin
Ja så är det,
fin känsla!
2012-03-10

  dagbokspoesi
Så, så, så, så bra.
2012-02-13

  Schackpoeten
Tårar kan hantera både smärta och glädje :-)
2011-09-25

    vilgot hellros
oj, starkt, bra
2010-10-29

  Drömkram
Uppriktigt vackra är dina ord. Jag tror dock att man gråter i efterhand för att insikten om situtationen infaller långt senare än själva händelsen. Jag gråter än idag om min vackraste kärlek som flyttade till Stockholm för ett år sedan.Jag önskar henne deock all lycka i sitt nya liv. Kram
2010-06-23

    Herr Ångest
Ser att jag redan har applåderat den här innan, men kan då istället lämna en kommentar. Den berör lika mycket nu som då..

Den står sig helt enkelt, i all sin enkelhet.
2010-05-14

    ej medlem längre
Att bli Berörd...Ja, det är nog något som många längtar efter, och kanske kan man snarare bli det av de levande än av de döda. Och tårar kan visserligen vara vackra, men ibland kan de även svida och bränna. Men kanske uppstår den största smärtan när tårarna Inte kommer, då man istället behåller dem inombords.
2010-05-05

  Halv
Gåshud.
2010-03-28

  blaite
Klockrent
2009-12-21

    ej medlem längre
en tendens att beröra, just så här!
klokt, fint, stärkande!
2009-12-06

  Suzy med punkterna
Så sant eller borde iallafall vara egentligen
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Novemberrus
Novemberrus