Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett handtag på en murken port.

Där järnet möter hud

har många år av sorg

dränkt allt i fukt

 

när porten nu svängt upp

tvingas solen in

torkar upp

 

nya perspektiv

kom helt oväntat

som sol efter åska

som sol efter åska.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 21:42



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Bilden som hör till finns på facebook... Margareth Osju tar fantastika bilder.
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP