Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möt din inre tjur, men tro inte mer än du vet,,


Ego Lego


Fånga svansen om du kan

brotta ner mig vid hornen om du
kan, om du törs


Utmana mig om du tror dig känna
dig själv, som den du är
eller skärp dig, knäpp blusen eller
skjortan och bespara dig något
av en förnedring

Mig brottas man inte med utan
att veta vad man gör
för jag brottas inte om det inte
verkligen behövs

och gör jag det, gör jag det för
sakens skull, inte för segerns
~men min egen





Fri vers av Gawain
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-15 00:52



Bookmark and Share


  The Stargazer
En ovanligt insiktsfull och tänkvärd dikt. Mycket välformulerad dessutom, och med en lyckad liknelse i början. *applåd*
2009-11-15

  Ingela Svenson VIP
Spännande det där, man finner vad man söker, och brottas med det man tror sig finna!
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain