Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så reser jag




bortom dagen jag ser
nära drömmar
så reser jag i fantasin

hör ditt mjuka skratt
känner handen mot min arm
nära drömmar

ensamma timmar
bortom dagen jag ser
så reser jag bortom

och drömmar ekar tyst
känner handen mot min arm
ditt mjuka skratt




Fri vers av kath
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-20 15:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I poesins värld kan man färdas.
"Best of both worlds", som The Jam sjöng.
Gratis är det.
Och en grundförutsättning för att poesin överhuvudtaget ska bli till.
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath