Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken och hamstern

Ser man stjärnor från en bur
när man är ett litet djur?
Är det mörkt om natten,
drömmer du om katten?

Är du ensam liksom jag
längtar du tills det blir dag?
Vill du sova i min säng
drömma om en blomsteräng?

Du har hamstrat lite mat
som du tog från mina fat.
Du är söt fast du är fet
men det är en hemlighet.

När du springer i ditt hjul
verkar du ha ganska kul.
Ser du någonsin på mig
med kärlek såsom jag på dig?

Jag vill också liten vara
springa runt om natten bara
sova i en burk om dagen
fullt med morotsgnag i magen.

Söt och näpen som du är
så att någon höll mig kär.
Kanske kom det då en tjej
som vågade en puss på mig...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-22 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP