Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martas studentdag...

En var Madicken, en Lisabet.
De två hade alltid varandra.
Vart de sen i världen sig vände
skulle de samman vandra.
Nu är de stora, går var sin väg
och gör sina egna grejer,
men innerst inne har de varann,
mina egna små gulliga tjejer.
Nu har jag fyra halvvuxna barn
som alla har skilda intressen
och ler åt en gullig småbarnsbild
som grävts fram mitt i studentfeststressen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP