Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på vårdboendet




Joanna

 ~* * *~
Den kraft som bor i dina axlar
ger du genom dina händer
när du smeker någons panna
när du rör vid någons kinder
och i dina ögons glitter
smittar snart ett glitterfnitter
så att någon börjar le;
det är riktig kärlek, det!
  ~* * *~

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-22 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP