Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lägerledaren




Din röst i telefonen


I telefonen blir din röst så liten

så liten och långt borta som från en annan värld

en annan värld där du är och väntar

väntar på att lägret ska ta slut

ta slut nån gång så att du får komma

komma hem till oss som gillar dig och längtar

längtar efter dig och din vackra röst

din vackra röst som låter så

låter så långt borta i telefonen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP