Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sneda stenar

 

 

 

sneda stenar
i kalejdoskopiskt landskap
följer strandens kurvor
tunga, blöta, eviga
bär på frågor
ställda i livets början
 
svaret bor i våra viskningar
hörda i nattens tystnad
då vi sover
men lyssnar i drömmens sång 




Fri vers av kath
Läst 206 gånger
Publicerad 2005-10-21 08:47



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Urtidsmystik i denna. Sammanhang som anas , inget skrivande på näsan. Bra.Inget kan väcka fantasin som spår från forntiden.
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath