Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutna stunder

 



slutna stunder
våra hemliga rums möten
där nya ord skapas


åsksådare är kärleken
bara den




Fri vers av kath
Läst 240 gånger
Publicerad 2005-10-21 09:16



Bookmark and Share


    Mejja
Vacker in i minsta detalj! Saknar ord som räcker till.
2005-10-30

    carimba
dessa underbara slutna stunder, där ord kan skapas i en ordlös, varm kommunikation... vackert
2005-10-27

  kanelen
Ja, exakt så kan de kännas! "slutna stunder" - å så bra!
2005-10-22

  Anders P VIP
Kommunikation på högsta nivå. Sådana stunder är sällsynta, men åstadkommer en behaglig känsla av svindel.
2005-10-21

  Queen_of_Rain
Oo intressant och unikt, effektfullt slut
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath