Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembertrams ger armering mot hams


vissa velar
andra felar
ägodelar
mången helar


mitt i natta
hörs nån skratta
fåmäld ratta
genom fnatt - ah!


nån vill följa
något dölja
byken skölja
klar i bölja...


detektiven
lätt blir riven
missar kliven
bort från kiven...


skalden sova
bör nu lova
sedan håva
in din nova...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 00:42



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
/in din nova.../
i novalund
får jag en blund
om en stund
när jag läst dikten
skriven av capricen
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP