Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

järnridå.




det kanske är december
och en blek sol
hänger utanför mitt fönster

du
har nått innanför mina vener
och funnit platser
jag alltid
tvivlat på


det kanske är december
och min andning känns lugnare nu
du har hunnit inom
trots att huden
varit min järnridå


det kanske är december
och även murar
har ett sätt att falla vackert












Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-08 11:02



Bookmark and Share


  Lena Renman
Andas vinter, värme och hopp... Mycket bra
lena
2009-12-19

  J P VIP
Kanske det bästa du skrivit enligt mig..

Depp & lycka går vackert hand i hand..

jävligt bra & tack för att jag fick läsa
/J
2009-12-08

  Shininkagemusha
"även murar har ett sätt att falla vackert"


Shit vad snyggt. Kombinationen vintergrådepp och hopp funkar asbra ihop.
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP