Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattlek

Även en katt
söker förströelse
slår med tass
mot papper som
prasslar
ljudet tjusar
kattens öra.
Nya lekar lockar
syskon släntrar in.
Tänk att kattbarn
kan leka så!
Herre på täppan
svartvit överst
svajar på stolen
motar de andra
överilad rörelse
tappar balansen
dimper i golvet.
Stora ögon.
Vad hände?




Övriga genrer av Ingrid Nilsson
Läst 273 gånger
Publicerad 2005-10-22 10:59



Bookmark and Share


    Tina Strand
Det finns ett väldigt flyt i texten, som ett rullande garnnystan ungefär.
Jag gillar det!
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson