Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag såg då jag satt på terrassen i Provence...försök till tanka (min första)


Tanka på terrassen

soltorkat lakan
svänger rosor i vinden
lavendelnektarn
lockar sökande humlor
till blomstrande stenurna




Fri vers av Ingrid Nilsson
Läst 713 gånger
Publicerad 2006-06-26 21:39



Bookmark and Share


  Tabes
Du skriver så levande.
2007-10-13

  Bodil Sandberg
Mumselimumselimums är dessa rader för den som älskar poesi!!!
2006-06-27

  rebecca d
en underbar bild
2006-06-27

  Per Rydberg
Din dikt doftar kontinental landsbygd! Helt enkelt härlig! Och tankaförsöket är suveränt! Fortsätt med det!
2006-06-26

    Allan_i_Dalen
mmm denna gillar jag också jöh
mycket vackra ord
soltorkat lakan, blommor
stenurna...vackra ord gör ibland vackra dikter
så som denna, najs!
2006-06-26

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En alldeles utmärkt tanka! Jag gillar övergången mellan första och andra raden. Mycket vackert och suggesivt.
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson