Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under trädet

Hon liknar en hemlighetsfull
gammal skådespelerska
där hon sitter under trädet
i skydd mot den starka solen
vit stråhatt över det grå
som faller mjukt kring
ett ansikte
som är mig kärt
mycket kärt
min mors
oseende ögon
bakom mörka glas
men likafullt ett leende
lekande kring munnen.
Vad skönt det var
att sitta här säger hon
och vrider lite på sig
i rullstolen.
Det är sommar igen
och hon har fyllt
90 år.




Övriga genrer av Ingrid Nilsson
Läst 682 gånger
Publicerad 2006-07-01 20:49



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enormt bra berättat...varmt o kärleksfullt!!!
2006-07-15

  rebecca d
Håller med nedanstående: vacker sommartavla...ett fint porträtt
2006-07-03

    ej medlem längre
Vilken fin bild du målar upp här,
som början på en novell kanske....
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson