Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lössläppta ord (om kärlek)



ordlös inför känslan
du framhäver inom mig
mållös inför kärleks magi
hur hastigt den kan växa
aningslös jag var
inför vad den
hos en människa
kan förändra

tröstlös aldrig mer
sedan du blev del av mig
hopplös jag trodde mig vara
men du gav allt ett värde
meningslös vägen tycktes vara
när jag vandrade utan dig intill

andlös jag suktar
din skönhets vackra linjer
gränslös jag öppnar mitt
hjärta mer och mer

sömnlös aldrig så länge
dina armar håller om mig
hemlös jag redan glömt
hur det känns
med dig är var jag vill vara

jag såg ju hur det lös
om älskandes auror
men förstod inte det var för mig

tills du visade mig




Fri vers av devilsangel
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-06 20:46



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbart och hoppfullt,

längtar till denna upplevelse...

varma applåder!
2010-01-02

  Suzy med punkterna
Sköna känslor förmedlade
2009-12-07

  Michaela Dutius
Helt underbar...en spirande tillit och glädje blir så tydlig i orden
2009-12-07

    Lindizz
Innerligt vackra ord om kärlek.
2009-12-07

  sulimaa
Underbart vackra ord som smeker kärleken fram ...
2009-12-06

  aol
oj bara så underbart vackert om kärleken och dess makt, jag blev så
berörd tack vännen.
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel