Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en saga

 

 

 

mörka tankar
svarta dagar
det växande snåret


slöjors veka ljus
över tidens flykt
där vi bor


och fyller meningen
till en saga




Fri vers av kath
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-22 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath