Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om livet är ett evigt sökande ger jag upp jag är ingen bra detektiv.


hjärnan jobbar på övertid och jag kan lika gärna ta självmord med mina tankar

lika lite som jag trodde att jag någonsin
skulle få ta av stödhjulen på cykeln
tror jag på livet

för när blommor aldrig blommar
och när bladen ändå ska falla av trädet
är det inte lätt att tro att allt har sin mening.










Fri vers av syster pion
Läst 690 gånger
Publicerad 2005-10-25 17:27



Bookmark and Share


  Propella
Trots att den här texten är ganska svart, lyser den.
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

syster pion