Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker dag


mina ben de är ju så trötta
och min tanke likaså
men ändå så reser jag
ut i verkligheten ändå

tar dagen som den kommer
och lever som jag lär
tills timman den är slagen
för ett möte med Sankte Per

jag gör det bästa för min hälsa
tåler stressen mer än väl
låter tiden ticka långsamt
jag vill aldrig ta farväl

jag trivs ju här i livet
med min kärlek och min skatt
men jag tar ingenting för givet
och dränker sorgerna med skratt








Fri vers av Tobbe
Läst 618 gånger
Publicerad 2005-10-24 12:52



Bookmark and Share


  Magnus Mojo Olsson
Mycket bra dikt och fint flyt. Gillar ditt sätt att verserna sjunger. Dock kändes stycke två lite överflödigt. Det stycket fungerar bra för sig själv. Du säger faktiskt dem orden i stycke två undermålat i dikten ändå. Antar att det är min egen känsla att "ett möte med Sankte Per" känns lite barnsligt humoristiskt uttryckt i en annars stämfylld tankemålande dikt.
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe