Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas återkomst

Ibland glömmer jag bort att andas.
Det spänner i bröstet och det dunkar i själen.
Sen öppnas mina ögon och med ett djupt andetag
kommer verkligheten åter.

Jag andas ut och låter lungorna vara arbetslösa.
Andningen är ojämn nu. Det blir en lek med verkligheten
där vinnaren inte vinner något.
Jag sitter där med min lek.
Det pulserar i tinningen.

Ibland glömmer jag bort att andas.
Det dunkar i bröstet och spänner i själen.
Jag stänger mina ögon och med en långsam utandning
kommer drömmarna åter.




Fri vers av Tobbe
Läst 729 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-07 12:56



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja du...att drömma kan gå till på många sätt...och visst händer det att man glömmer att andas...när det pågår...snyggt fångat min vän
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe