Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yrsel

Åh, du...
förför mig

Äh du...

Du förgör mig

Dessa jämna plågor
dansar schottis

Ah, du...
förför mig igen






Fri vers av Tobbe
Läst 752 gånger
Publicerad 2006-07-04 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe