Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flott ti mauden


gräd ente fassan
panntållan bidde go
såsen va flott ju
och kydett kan du tro

gräd ente fassan
flott ska de va
skåla ti mauden
hi hi ho ho ha








Fri vers av Tobbe
Läst 705 gånger
Publicerad 2006-03-08 10:49



Bookmark and Share


  Lola
Jag fattar föga, men av en förmodligen mycket störd anledning går jag igång på skånska... Fan - Timbuktu liksom, Svenska Akademien... Ge mig skånepågar anytime, all the time! =)
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe