Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samlaren

är jag en samlare

för att jag samlar på knappar

visst är det knäppt




Fri vers av Tobbe
Läst 765 gånger
Publicerad 2006-03-11 15:16



Bookmark and Share


  panikglädje
he he jag kan knappt hålla mig...
2006-07-12

  Bodil Sandberg VIP
Underbart!!!!Inte ett dugg knäppt!!!!Hehehe...älskar sånt här...
2006-03-14

  Jack_iX
Knappast ...
En kul lek med orden !
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe