Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ventilerad

Som barn man var centrerad
hos mor och far regerad
men sedan blev man vuxen
och därmed illustrerad

till staten dedikerad
man blev desarmerad
man fastna i det rätta
individen exploderad

alla lika så grupperad
individen engagerad?
då ingen talar mera
tankegången distanserad

demokratin exemplifierad
invånaren blir dresserad
att tro på vad som lovas
likt i helvete flamberad

rösten kalibrerad
individen isolerad
fanan höjer stämman
man är kriminaliserad...




Fri vers av Tobbe
Läst 618 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe