Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svara fick du nog?


De bad mig att glömma dig, baby
so I did

Och jag vet inte vem
jag sörjer om eftermiddagarna

vem
jag vill ringa ibland

vem
som ibland hade de rätta svaren

vem
som inte längre vill skrika när händer klöser mina höftben (för de händerna klöser inte längre mina höftben)

Minns
en hud jag kunde dö för ögon att fastna i en människa jag inte kände en känsla av att vara behövd i närheten i dig i mig en frisyr att förstöra och någon att röra

Mitt hjärta slår inga volter för dig
Det händer bara inte
Min midja klarar sig utmärkt
(på riktigt)
Min midja kysste dig tillbaka

Mitt hjärta slår inga volter för dig, baby

Jag vet inte vem jag minns och vem jag inte glömmer
Någon som sände tiotusen volt genom min kropp
och fick mig att rysa
Ingen jag någonsin slog volter för

baby baby baby




Fri vers av Delethee
Läst 550 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-29 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delethee