Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg din hand i min



Jag tänker att jag kanske kysser dig
Att jag kanske springer med vänster pekfinger över din fulländade mage
Och säger att du visst behöver träna mer


På skämt

Vi andas försommarluft och nu doftar det i dalens famn av gröngräs

Och liksom fångar upp din hand nerifrån
Utan att ta den
Fladdrar som en sommardröm längs med tunn hud
Knäpper händerna i knät

Jag tänker att det här ett ögonblick när klockor stannar

Och som att allt snubblar naturligt smeker du min nacke
Leker med blont hår
Höger långfinger under min haka
Vinkla mig åt ditt håll är du rarast i världen och någon som dig har jag aldrig

mött


Violblå ögon och rosenrosa kinder
Nyponmun
Blåbärsfläck på höger kind
Jag vill ha din kyss på röda läppar

Jag tänker att jag kysser dig
Kysser dig
Och fångar upp min hand liksom underifrån
Lägg min hand i din


Smultron?




Fri vers av Delethee
Läst 702 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 02:53



Bookmark and Share


    baruk
Utomordentligt fin poesi! Högsta beröm!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Delethee